Tento diel Travel Journalu bude o jedle, konkrétne o poznávaní gastronómie talianskeho regiónu Apúlia, kam sme sa vydali so skvelou kuchárkou Lenkou Požárovou. Dozviete sa, ako sa vyrábajú domáce cestoviny a mozzarella, ochutnáme Vincotto, ale aj iné tamojšie špeciality.
- Travel news
- Destinations
- Travel Magazine
- Top offers
- Najlacnejšia dovolenka v aktuálnej ponuke
- Spiatočné letenky za najlepšie ceny
- Poznávacie zájazdy
- Výletné plavby
- Najobľúbenejšie hotely Albánska
- Najobľúbenejšie hotely a apartmány Bulharska
- Hotely a apartmány Chorvátska
- Najobľúbenejšie hotely v Egypte
- Najpríjemnejšie ubytovanie na Slovensku
- Blok aktualít v cestovnom ruchu
- Travel Blog – Zahraničie
- Travel Blog – Slovensko
- TV shows
- New normal
- Offer of services